Panduan Guru Indonesia

Panduan Guru Indonesia - Kumpulan Silabus, RPP, Buku, Modul, Bank Soal, Psikologi Anak, Pemetaan KD untuk SD, MI, SMP, MTs, SMA, MA, SMK, SLTP, SLTA

Iklan

terkini

SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013

Admin
Jumat, 13 November 2020, November 13, 2020 WIB Last Updated 2020-11-13T05:45:17Z

SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013 - Assalamu'alaikum Wr, Wb. Sampurasun sahabat Guru sadayana, urang mindeng kasusahan dina neangan rujukan jeung sumber bahan anu kudu di sadiakeun poe isuk, 

ku segala kesibukan jeung kahalangan ku wabah siga jaman ayeuna, ku kituna manawi kaanggo simkuring bade nyayogikeun conto paranti diajar khususna Bahasa Sunda siga di handap ieu :


SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013

Nu ku urang kanyahoan Silabus ngarupakeun acuan ngajar pikeun guru dina ngalaksanakeun tugas ngajarna, dina kasempetan ieu simkuring seja masihan conto nyieun SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013 semester 1 Jeung 2 Tingkat SD/MI/sadarajat.


SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013 ieu bisa dijadikeun conto pikeun nyusun Silabus sadayana guru di seluruh ndonesia kanggo ngadukung kagiatan diajaran anu ku Bapak/Ibu Guru bade di laksanakan poe isuk.Supaya proses kagiatan diajarana bisa kalaksanakeun efektif, sfesian tepat tepat sasaran.


Berikut SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013 Semester 1 jeung 2 anu bisa Bapak/Ibu Guru Unduh sesuai jeung kabutuhan


SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 6 KURIKULUM 2013 SEMESTER 1 


SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 6 KURIKULUM 2013 SEMESTER 2


Baca oge : KUMPULAN SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 S/D 6 KURIKULUM 2013


Sakitu conto SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013 Semester 1 & 2 ieu di muat mudah-mudahan aya manpaatna kanggo urang sadayana jeung mudah-mudahan simkuring sadayana sipasihan kasehatan Amiiinnn.... 

Saupmai matak manpaat mangga bagikeun ka rerencangan guru nu sanes melalui Share Whatsup Atanapi Facebook na, Hatur nuhun sateacana..

Komentar
Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE. #JernihBerkomentar
  • SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 6 Kurikulum 2013

Terkini

Iklan

Close x