-->
  • Jelajahi

    Copyright © Panduan Guru Indonesia
    Best Viral Premium Blogger Templates

    terkini

    Iklan

    SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 1 Kurikulum 2013

    Admin
    Selasa, 10 November 2020, November 10, 2020 WIB Last Updated 2021-01-18T03:22:31Z

     SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 KURIKULUM 2013 - Assalamu'alaikum Wr, Wb. Sampurasun sahabat Guru sadayana, urang mindeng kasusahan dina neangan rujukan jeung sumber bahan anu kudu di sadiakeun poe isuk, 


    ku segala kesibukan jeung kahalangan ku wabah siga jaman ayeuna, ku kituna manawi kaanggo simkuring bade nyayogikeun conto paranti diajar khususna Bahasa Sunda siga di handap ieu :



    SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 1 Kurikulum 2013

    Nu ku urang kanyahoan Silabus ngarupakeun acuan ngajar pikeun guru dina ngalaksanakeun tugas ngajarna, dina kasempetan ieu simkuring seja masihan conto nyieun SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 1 semester 1 Jeung 2 Tingkat SD/MI/sadarajat.


    SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 KURIKULUM 2013 ieu bisa dijadikeun conto pikeun nyusun Silabus sadayana guru di Indonesia kanggo ngadukung kagiatan diajaran anu ku Bapak/Ibu Guru bade di laksanakan poe isuk.Supaya proses kagiatan diajarana bisa kalaksanakeun efektif, sfesian tepat tepat sasaran.


    Berikut SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 KURIKULUM 2013 Semester 1 jeung 2 anu bisa Bapak/Ibu Guru Unduh sesuai jeung kabutuhan


    SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 KURIKULUM 2013 SEMESTER 1 


    SILABUS BAHASA SUNDA KELAS 1 KURIKULUM 2013 SEMESTER 2


    Artikel Terkait : 

    Silabus Tematik Kelas 1 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Tematik Kelas 2 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Tematik Kelas 3 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Tematik Kelas 4 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Tematik Kelas 5 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Tematik Kelas 6 Kurikulum 2013 Revisi 2020


    Baca Artikel Lainnya: 

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 1 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 2 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 3 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 4 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 5 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Inggris Kelas 6 Kurikulum 2013 Revisi 2020


    Baca Juga Artikel Terkait Lainnya : 

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 1 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 2 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 3 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 4 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 5 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus Bhs. Sunda Kelas 6 Kurikulum 2013 Revisi 2020


    Baca Juga Artikel Terkait Lainnya : 

    Silabus PJOK Kelas 1 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PJOK Kelas 2 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PJOK Kelas 3 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PJOK Kelas 4 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PJOK Kelas 5 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PJOK Kelas 6 Kurikulum 2013 Revisi 2020


    Baca Juga Artikel Terkait Lainnya : 

    Silabus PAI Kelas 1 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PAI Kelas 2 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PAI Kelas 3 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PAI Kelas 4 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PAI Kelas 5 Kurikulum 2013 Revisi 2020

    Silabus PAI Kelas 6 Kurikulum 2013 Revisi 2020


    Bagi yang memerlukan RPP Daring untuk Kelas Lainnya silahkan klik link dibawah ini : 

    RPP Daring Kelas 1
    RPP Daring Kelas 2
    RPP Daring Kelas 3
    RPP Daring Kelas 4
    RPP Daring Kelas 5
    RPP Daring Kelas 6


    Kumpulan RPP LURING lengkap klik link dibawah ini : 

    RPP Tematik Kelas 1

    RPP Tematik Kelas 2
    RPP Tematik Kelas 3
    RPP Tematik Kelas 4
    RPP Tematik Kelas 5
    RPP Tematik Kelas 6


    Bagi yang memerlukan Buku Tematik untuk Kelas 1 samai 6 silahkan klik link dibawah ini : 

    Buku Tematik Kelas 1


    Baca Juga : Kalender Pendidikan Diknas Provinsi Jawa Barat Tahun Pelajaran 2020/2021

    Baca Juga Artikel Terkait Lainnya :

    Kumpulan Silabus Lengkap Terbaru

    Kumpulan RPP Lengkap 

    Kumpulan Buku Paket Pelajaran 

    Bank Soal


    Sakitu conto SILABUS BAHASA SUNDA Kelas 1 Semester 1 & 2 ieu di muat mudah-mudahan aya manpaatna kanggo urang sadayana jeung mudah-mudahan simkuring sadayana sipasihan kasehatan Amiiinnn.... 

    Saupmai matak manpaat mangga bagikeun ka rerencangan guru nu sanes melalui Share Whatsup Atanapi Facebook na, Hatur nuhun sateuacana..

    Komentar

    Tampilkan

    Terkini

    BUKU

    +